סלט קינואה עדשים שחורות(בלוגה) וגבינה בולגרית

המרכיבים:

2 כוסות קינואה
כוס עדשים שחורות
2 בצל ירוק קצוץ
חצי בצל סגול
2 מלפפון
2 עגבנית
ג’ינג’ר טרי
1/4 כפית שמן שומשום
1 כף שמן זית
מיץ לימון אחד
מלח ופלפל
150 גבינה בולגרית גד/ שומרון 5% .

אופן ההכנה:

מבשלים בנפרד את הקינואה והעדשים מוסיפים את הירק הקצוץ, השמנים ומיץ הלימון ומתבלים עם מלח ופלפל , מגרדים מעל את הגבינה הבולגרית.

מוזמנים לשתף 🙂