מתכון לחציל קלוי של חמותי

המרכיבים:

1 חציל בלאדי גדול
1 כף שמן זית
2 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור
כף אריסה

אופן ההכנה:

מרפדים תבנית בנייר אפיה, מניחים את החציל ומכניסים לתנור לחום של 200 מעלות למשך כחצי שעה,הופכים מידי פעם את החציל על מנת שיקבל חום אחיד בכל הכיוונים.
מוציאים את החציל ומצננים, לאחר מכן חוצים את החציל לאורך ומוציאים לקערה את בשר החציל ומועכים היטב עם מזלג.
מחממים מחבת גדולה עם כף שמן זית, מוסיפים את השום, החציל,כף האריסה,המלח והפלפל.
מטגנים קלות, עד ליבוש הנוזלים של החציל, מסירים מהאש ואוכלים בתאבון.

מוזמנים לשתף 🙂