מרק פיטריות

המרכיבים:

2 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
2 כפות עירית קצוצה
2 יחידות כרישה
סלסילת פטריות שמפיניון טריות פרוסות
סלסילת פטריות פורטובלו טריות פרוסות
1 גזר בינוני – רצועות דקות (אפשר לחתוך עם הקולפן).
2 שיני שום
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
1 ליטר מים חמים

אופן ההכנה:

מחממים סיר גדול ומטגנים את הבצל והכרישה עד להשחמה, מוסיפים את הפטריות, הגזר והעירית, כותשים את השום, מתבלים ומקפיצים קלות. מוסיפים 1 ליטר מים לסיר, מכסים ומבשלים על אש בינונית למשך כ- 30 דק'

מוזמנים לשתף 🙂