מרק יוגורט עיזים ומלפפונים

המרכיבים:

7 מלפפונים (5 שמים במעבד מזון ו-2 קוצצים לקוביות קטנות)
2 שיני שום כתושות
1/2 כוס שמיר קצוץ
1/2 כוס נענע
מלח
פלפל שחור גרוס
4 מיכלים של יוגורט עיזים (אני משתמשת בשל גד 2.8%)
כף שמן זית
לקישוט-סומק

אופן ההכנה:

חותכים 5 מהמלפפונים לחתיכות גסות ושמים במעבד מזון יחד עם השום, השמיר, הנענע והתבלינים, מעבדים עד שמתקבל מרקם חלק, מוסיפים את היוגורט וממשיכים לעבד.
חותכים את שני המלפפונים שנותרו לקוביות קטנות, מניחים בתחתית הקערה ויוצקים מעל את המרק.
מעטרים בכף שמן זית וסומק.

מוזמנים לשתף 🙂