מרק חרירה מרוקאי אמיתי

מרק מדושן בבריאות,עושר ואושר , מומלץ בחום בימות החורף הקרים.

המרכיבים:

3 כפות שמן זית
2 בצל גדולים חתוכים לקוביות
400 גרם בשר מס' 8 חתוך לקוביות
1 כוס חומוס שהושרה לילה במים (ניתן גם חומוס סנפרוסט)
1 כוס עדשים חומות
4 עגבניות מגורדות
4 גבעולי כרפס קצוצים דק
צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור כוסברה קצוצה
1/2 לימון
מלח
פלפל
כורכום

אופן ההכנה:

מטגנים בסיר לחץ את הבצל,מוסיפים את הבשר ומטגנים עד כדי סגירה, מוסיפים את החומוס,העדשים, עגבניות והכרפס ומתבלים במלח,פלפל וכורכום.
ממלאים מים בגובה חצי הסיר ומביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה, מבשלים כ-50 דק' עד שהבשר והחומוס רכים ומוכנים לאכילה.
מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצה וממשיכים לבשל עוד 10 דקות.

מוזמנים לשתף 🙂