מרק ברוקולי קטיפתי

המרכיבים:

2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ גס
3 כרשות פרוסות לטבעות דקות
2 שיני שום פרוסות
שקית ברוקולי קפוא
2 כפות עירית קצוצה
פלפל
מלח

אופן ההכנה:

מטגנים בשמן את הבצל והכרשה עד להזהבה, מוסיפים את השום והברוקולי ומקפיצים קלות, מוסיפים את העירית הקצוצה, מתבלים במלח ובפלפל ומכסים במים ועוד קצת ומבשלים כחצי שעה עד לריכוך הברוקולי, טוחנים בבלנדר מוט ידני עד לקבלת מרק סמיך וקטיפתי.

מוזמנים לשתף 🙂