מרק בצל

המרכיבים:

2 כפות שמן זית
8 בצלים בינוניים
כפית טימין יבש
1/4 כוס יין לבן
מלח
פלפל שחור
** ניתן להסמיך עם 2 כפות קמח מלא

אופן ההכנה:

קולפים את הבצל וחותכים לחצאי עיגולים, מקפיצים את הבצל בשמן עד להזהבה, מוסיפים מים עד לכיסוי הבצל ועוד קצת, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים את היין,הטימין, המלח והפלפל ומבשלים למשך 35 דק'.
אם רוצים להסמיך- מערבבים בקערה קטנה 2 כפות קמח מלא עם מים, ומוסיפים בהדרגה למרק, מערבבים היטב ומבשלים עוד 5 דק'.

מוזמנים לשתף 🙂