מרמומה – סלט פלפלים ועגבניות תוניסאי (פיקנטי)

המרכיבים:

1 פלפל אדום‏
‏1 פלפל צהוב‏
‏1 פלפל ירוק‏
‏1/2 פלפל חריף ירוק ‏
‏3 כפות שמן זית‏
‏4 שיני שום קלופות, קצוצות גס
‏8 עגבניות גדולות, קצוצות גס
פפריקה מרוקאית בשמן (אפשר לשים חריפה).
מלח לפי הטעם
קורט סוכר (לאיזון החומציות של העגבניות).

אופן ההכנה:

פורסים את הפלפלים המתוקים לרצועות ואת הפלפל החריף לפרוסות דקות ,מחממים את השמן בסיר ומקפיצים את הפלפלים עד להשחמה קלה. מוסיפים את העגבניות הקצוצות,השום, מלח, סוכר ופפריקה . מערבבים, מכסים את הסיר חלקית ‏ומבשלים על אש נמוכה במשך כשעה. מערבבים מידי פעם.‏
המרמומה מצוינת גם לגיוון בכריכים.

מוזמנים לשתף 🙂