מג'דרה של אורז מלא ועדשים שחורות (בלוגה)

המרכיבים:

1 כף שמן קנולה
1 בצל גדול חתוך לרצועות דקות
1 כוס אורז מלא ארוך
3/4 כוס עדשים שחורות בלוגה
2.5 כוסות מים
מלח
פלפל שחור
כמון כפית

אופן ההכנה:

מחממים בסיר שמן ומטגנים את הבצל, מוסיפים את האורז והעדשים (לאחר ששטפנו היטב וסיננו), מוסיפים את התבלינים ומטגנים קלות. מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה, מבשלים למשך 35 דק', מסירים מהאש ומשאירים מכוסה עוד 5 דק'

מוזמנים לשתף 🙂