מאפינס תפוחי עץ אגוזים וקינמון

מתכון קליל למיני נשנוש, מתאים כארוחת ביניים אחר הצהריים לצד הקפה.

המרכיבים:

2 תפוחי עץ גרנד סמיט קלופים ומגורדים בפומפיה
כפית קינמון
חופן אגוזים קצוצים
2 ביצים
כף אבקת אפיה
מיכל יוגורט טבעי
כוס שיבולת שועל
3 כפות סילאן טבעי

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות, מערבבים את כל החומרים יחד, יוצקים לקאפקייקס לי יצאו 8 יחידות. אופים במשך כ- 20 דקות, מכינים כוס קפה ונהנים מנשנוש מפנק.

מוזמנים לשתף 🙂